Lievàntu D.O.C.

Lievàntu is a white D.O.C. wine made with selected grapes from Vermentino, Albarola and Bosco vineyards from Colline di Levanto and the coastal towns of Bonassola, Framura and Deiva Marina.

It has a straw-yellow colour, an intense and persistent aroma and a slightly bitter aftertaste typical of wines from the eastern Liguraian Coasts and dry, harmonious flavour. Ideal with seafood, but suitable with all dishes. Serve slightly chilled (10°-12°C).

Il nostro vino
Lievàntu D.O.C.

Il nostro vino

Come nasce il vino della Cooperativa Agricoltori Vallata di Levanto?

Scoprilo guardando questo breve video e le immagini di vari momenti della vendemmia.

Galleria immagini 1

Galleria immagini 2

Galleria immagini 3

Galleria immagini 4

< SCHEDA
La vendemmia – Parte 2
Lievàntu D.O.C.

La vendemmia – Parte 2

Dal vigneto alla cantina, tra fatica e sorrisi.

vendemmia_2012_031     vendemmia_2012_041

vendemmia_2012_040     vendemmia_2012_039

vendemmia_2012_038     vendemmia_2012_037

vendemmia_2012_036     vendemmia_2012_035

vendemmia_2012_034     vendemmia_2012_033

vendemmia_2012_032     vendemmia_2012_030

vendemmia_2012_029     vendemmia_2012_028

vendemmia_2012_027     vendemmia_2012_026

vendemmia_2012_025

< SCHEDA